Bedankt voor je aanmelding voor het online programma Grip op eten, mooi dat jij jezelf het gunt om stappen te zetten richting een gezonde leefstijl voor lange termijn!  

Middels dit online programma staan je stil bij de onderliggende patronen van jouw eetgedrag en leer jij vaardigheden hoe je hiermee omgaat. Eten is vaak het symptoom van onderliggende problemen en dit gaan wij inzichtelijk maken voor jou zodat jij grip krijgt op jouw eetgedrag met als gevolg meer rust en tevredenheid in de relatie met eten & jezelf. Er ontstaat ruimte voor de dingen die je écht belangrijk vindt en eten beheerst niet langer je leven. Dit is mogelijk en gun ik jou ook!

Het programma bestaat uit zeven modules die jij zelfstandig en in eigen tijd kunt volgen. Je hebt toegang tot alle informatie, oefeningen, video- en/of audio’s.  De inloggegevens ontvang je via email. Het is de bedoeling dat jij de modules op chronologische volgorde doorloopt.  Het is mogelijk om een online coachgesprek met Sanne Kramp aan te vragen tussentijds en daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen en-/of het delen van ervaringen via de community.  Het programma bestaat uit de volgende modules:

1. Motivatie Grip op eten​​​​​​​​

2. Stap uit de vicieuze cirkel en realistische doelen stellen​​​

3. Grip op emotie eten​​​​​​​​

4. Van weten naar DOEN, hoe dan?!​​​​​​

5. Hoe ga ik om met mijn ( kritisch) verstand?​​​​​

6. Luisteren naar je lichaam​​​​​​​

7. Plan voor de toekomst, hoe ga ik verder?​​​​

De modules blijven tot een jaar na aanmelding van dit programma beschikbaar. 

Gedurende het programma is het mogelijk via de community jouw ervaringen te delen. Je kunt er vragen stellen, jouw worstelingen en-/of positieve momenten delen en tips vragen aan andere deelnemers. Het is altijd mogelijk mij privé te benaderen via de community of via email: info@sannekramp.nl

Een gezonde relatie met eten  & jezelf, dit is mogelijk en gun ik jou ook!